joi, 5 ianuarie 2017

Inele din aluat cu somon



                                                

Eu sunt mereu în căutarea unor rețete simple, dar de efect. 
Exact așa se poate caracteriza rețeta noastră. 
Nu avem nevoie, pentru 40 de inele aperitiv decât de trei componente principale : 


O foaie de aluat de foietaj sau franțuzesc congelat
250 g de brânză de vacă 
200 g de somon afumat
Pentru gust: o lingură de mărar verde
Un ou pentru uns

Încălzim cuptorul la 175 de grade.
Amestecăm într-un bol brânza, mărarul și somonul mărunțit.
Desfășurăm foaia de aluat, întindem ușor cu sucitorul, o ungem cu crema preparată în prealabil, rulăm strâns, tăiem inele de aproximativ 1 cm, le plasăm pe o hârtie de copt, le ungem cu un ou bătut și le coacem 25 de minute la 175 de grade. 
Gata ! Aperitiv ideal la un pahar de bere. 
Poate fi pregătit și când sună musafirii la ușă. E foarte bun proaspăt.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu