Motto: Mâncăcioşi din toate ţările, uniţi-vă ! Bucătăria este pentru mine un spaţiu simpatic, în care ne adunăm toţi, familia mea şi prietenii mei. În această bucătărie virtuală, doresc să tăifăsuim, să schimbăm reţete şi impresii fel de fel. Într-un cuvânt, să ne simţim bine împreună.
Etichete
- aperitive si snackuri ( 56 )
- Băuturi ( 3 )
- carne ( 83 )
- ce v-ar putea interesa ( 18 )
- ce-am mai vazut ( 19 )
- ciuperci ( 1 )
- cuvint de inceput ( 1 )
- gemuri si dulceturi ( 10 )
- Gemuri și alte conserve ( 7 )
- in vizita la Gusulita ( 12 )
- legume si zarzavaturi ( 75 )
- muraturi si alte conserve ( 22 )
- orez ( 2 )
- Paine ( 6 )
- paste si alte aluaturi ( 16 )
- pe unde am mai umblat ( 2 )
- peşte ( 31 )
- Prajituri si alte dulciuri ( 203 )
- preparate cu oua ( 8 )
- retete ale bucatarilor celebri ( 13 )
- rețete de sărbători ( 1 )
- salate ( 12 )
- Sirop ( 1 )
- sosuri ( 3 )
- supe si ciorbe ( 48 )
- vanat ( 2 )
miercuri, 29 mai 2013
Chifle cu somon şi ouă de prepeliţă
Reţeta Arjanei:
Ingrediente:
6 chifle cu susan
50 grame unt topit
6 felii somon afumat
12 ouă de prepeliţă
Piper, smântână
Se taie partea superioară a chiflelor, se scoate miezul. Se ung, în interior, cu unt, se aşază câte o felie de somon şi se sparg câte două ouă de prepeliţă (sau unul de găină). Pe exteriorul chiflei se unge puţină smântână, să nu se usuce prea tare chifla. Se asezonează şi se coc, în cuptorul încins, 8 – 10 minute, până oul are consistenţa dorită. Se poate înlocui somonul cu prosciutto, în caz că nu sunteţi amator de peşte.
Abonați-vă la:
Postare comentarii
(
Atom
)
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu