Îl pregătiți rapid, e răcoros , se potrivește în după mese de vară în grădină. Chemați-vă prietenele la un mic deliciu !
Condiția este să găsiți într-unul din magazine, în sertarele de preparate congelate de patiserie, mini choux á la cremes cu umplutură de frișcă .
Luați doua cutii. Așezalti gogoșelele una lângă alta într-o tavă dreptunghiulară.
Puteți, desigur, sa le si coaceți în casă, dacă doriți.
Mai avem nevoie de :
500 g de brânză de vacă cremă tip Quark
O cutie de 340 ml de lapte condensat
3 linguri de zahăr praf l
Un pliculeț de zahăr vanilat
Fructe roșii ( zmeură, mure, căpșuni) congelate sau proaspete
Amestecăm și batem cu telul brânza cu laptele condensat, zahărul praf și cel vanilat, ungem crema peste stratul de choux á la crème , presărăm zmeură proaspătă sau congelată si dăm totul la rece.
Mai putem orna cu bucățele de fistic și frunzulițe de mentă .
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu