vineri, 25 martie 2016

Biscuiti cu cacao și cu migdale

Ceva bun de ronțăit din bucătăria Arjanei:

                                               
  

Ingrediente 
1 ¾ cană făină
½ cană cacao
1 plic praf de copt
¾ cană migdale tăiate sau de fistic
¾ cană zahăr
60 grame unt
2 ouă
un praf sare

Se amestecă făina cu cacao, praf de copt și sare. Se adaugă migdalele, să se înfăineze.
Se bate untul cu zahărul și se adaugă ouăle, pe rând. Se pun ingredientele uscate. Se formează din aluat (este destul de lipicios) trei dreptunghiuri, de grosimea unui deget. Se pun în tava tapetată cu hârtie și se coc la 160 grade, 20 minute. Se scot din cuptor, se lasă câteva minute să se răcorească și se taie înclinat, felii. Se mai coc câte 3 – 4 minute pe fiecare parte.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu