duminică, 25 august 2013

Tarta tre fromaggi



Cunoașteți, desigur, pizza quatro formaggi. Fiecare dintre noi a savurat, poate, îmbinarea gusturilor celor patru feluri de brânză.
 Același efect îl veți obține combinând cele trei sortimente din această rețetă, și vă invit chiar să dați frâu liber fanteziei și să încercați și alte combinații inedite. Eu una voi rămâne la gorgonzola, brânză ca asta alta pe lume nu-i!
Vă recomand însă să păstrați, ca ingredient de bază, brânza tip quarck. Îmbunătățește considerabil textura umpluturii.



Ingrediente pentru blat:
200 grame biscuiţi sărați,
100 grame unt topit.

Crema de brânză:
500 grame  brânză de vacă tip quark,
500 grame mascarpone,
150 grame gorgonzola,
2 ouă,
sare, piper.

Se zdrobesc biscuiţii şi se amestecă cu untul topit, până se obține o masă omogenă. Se  presează biscuiţii într-o tavă, se pun în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, câteva minute.
Se amestecă crema de brânză cu ouăle. Se condimentează și se pune în cuptor, cam 40 de minute.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu