Gusulita:
Pentru două porţii:
200 g ciuperci champignon
30 g unt
4 ouă
2 linguri de smântână lichidă
sare, piper
2 linguriţe de caşcaval ras
o mână bună de rucola
aceto balsamico
Curăţăm ciupercile cu o periuţă, fără să le cojim, le tăiem felii şi le călim uşor, în jumătate din cantitatea de unt. Le luăm de pe foc atunci când devin lucioase, înainte să lase apă. Sărăm şi piperăm.
Batem ouăle cu cele două linguri de smântână, sărăm şi piperăm, şi, din masa aceasta, coacem două omlete, pe rând, într-o tigaie antiadezivă, într-un pic de unt, 3- 4 minute, pe fiecare parte, până devin aurii. Le lăsăm să alunece în câte o farfurie, unde am pregătit un pat de rucola, stropit cu aceto balsamico. Pe fiecare omletă aşezăm ciupercile, rulăm şi presărăm puţin caşcaval ras.
O minune, vă asigur !
Un mic dejun delicios! :)
RăspundețiȘtergereMa bucur ca-ti place, Micha !
RăspundețiȘtergere