joi, 24 mai 2012

Fursecuri cu unt de arahide şi ciocolată



Reteta propusa de Arjana:

Cantităţi pentru 20 – 22 bucăţi:

-    100 g ciocolată 50% cacao
-    100 g unt
-    1 ou
-    3 linguri unt de arahide
-    4 - 5 linguri zahăr brun
-    7 linguri făină
-    1 linguriţă praf de copt

Se amestecă untul, untul de arahide, zahărul şi oul. Se amestecă făina cu praful de copt şi se adaugă peste unt. În final, se adaugă ciocolata tăiată bucăţele (nu foarte mici, ca să nu se topească la copt). Se pun cu linguriţa în tavă, pe hârtie de copt, şi se coc la foc mediu 20 de minute.
Sunt foarte fragede, se păstrează bine şi 2 - 3 săptămâni (dar numai în eventualitatea că le ţineţi sub cheie, pentru că sunt foarte gustoase).

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu