M-am gandit să vă pregătesc o mica surpriză. Un calendar de Advent, in care, in fiecare zi, să puteți deschide o usița, respectiv un link, cu câte o rețetă de prăjiturele pentru sărbători. Ideea mi-a venit vizitând blogul Angelei, care si ea vă oferă o gamă de bunătați pentru Crăciun. Mulțumesc pentru inspirație, Angela. Rețetele mele vor veni pe rând, câte una pentru fiecare zi care ne desparte de Crăciun. 24 de surprize dulci, pentru voi, prietenii
mei!
Sper să va bucurați si să va facă placere.
Iată :
prima zi: Fursecuri cu nucä
1 . http://gusulita.blogspot.de/2011/12/fursecuri-cu-nuca-nussplatzchen.html
a doua zi: Fulgi de nea
2. http://gusulita.blogspot.de/2011/12/fulgi-de-nea-schneeflocken.html
a treia zi: Inimioare Sacher
http://gusulita.blogspot.de/2011/12/inimioare-sacher-sacher-herzchen.html
a patra zi: Linzer Augen
http://gusulita.blogspot.de/2011/12/fursecuri-linzer-augen.html
doriți să deschideți a cincea ușită ? Stelute cu nougat
http://gusulita.blogspot.de/2011/12/stelute-cu-nougat-nougattaller.html
Ce spuneți de aceste delicioase cornulețe pentru cea de a șasea zi ?
Cornulețe de marzipan
http://gusulita.blogspot.de/2011/11/cornulete-de-martipan.html
a șaptea zi de Advent:
Fursecuri cu ciocolata
http://gusulita.blogspot.de/2012/01/fursecuri-cu-ciocolata-sau-chocolate.html
a opta zi:
Corulete cu vanilie :
http://gusulita.blogspot.de/2011/12/cornulete-cu-vanilie.html
a noua zi de Advent:
Cuburi cu alune si ghimbir
a zecea zi de Advent si o noua surpriza delicioasa:
Cornete
http://gusulita.blogspot.de/2011/12/cornete.html
Cea de a unsprezecea zi de Advent:
Lussebullar
http://gusulita.blogspot.de/2011/12/lussebullar.html
o noua surpriza dulce in cea de a doisprezecea zi :
Cozonac invartit
a treisprezecea zi :
Bomboane de ciocolata si marzipan
http://gusulita.blogspot.de/2012/03/prajiturele-bomboane-de-ciocolata-si.html
a paisprezecea zi de Advent:
Fursecuri cu unt de arahide
http://gusulita.blogspot.de/2012/05/fursecuri-cu-unt-de-arahide-si.html
a cincsprezecea zi :
Carmen´s Brownies
http://gusulita.blogspot.de/2012/03/carmens-brownies.html
a șaisprezecea surpriza dulce:
Bomboane Rafaello
http://gusulita.blogspot.de/2012/05/bomboane-rafaello.html?m=0
iata ce va asteapta in spatele celei de a saptesprezecea usite:
Cheesecake cu lichior de cafea
http://gusulita.blogspot.de/2012/03/cheesecake-cu-lichior-de-cafea.html
ziua a optesprezecea :
Zimtsterne
http://gusulita.blogspot.de/2012/12/stelute-de-scortisoara-zimtsterne.htm
Ziua a nouasprezecea:
Keksuri
http://gusulita.blogspot.de/2012/12/biscuiti-sau-altfel-spus-keksuri.html
in cea de a douazecea zi:
Prajitura cu cocos.visine si crema de vanilie
http://gusulita.blogspot.de/2012/07/prajitura-cu-cocos-visine-si-crema-de.html
ziua a douazeci si una, ne apropiem cu pasi mari de Ajunul Craciunului:
Bulgari de cozonac
http://gusulita.blogspot.de/2012/12/bulgari-de-cozonac-tavaliti-in.html
ziua a douazeci si doua:
Pancove
ziua a douazeci si treia, cea de a patra duminica de Advent, inca o zi !
Tort cu lava de lichior
ziua Ajunului de Craciun :
Un Craciun Binecuvantat va doresc tuturor !
http://gusulita.blogspot.de/2012/01/tort-cu-lava-de-lichior-din-bunatatile.html
Motto: Mâncăcioşi din toate ţările, uniţi-vă ! Bucătăria este pentru mine un spaţiu simpatic, în care ne adunăm toţi, familia mea şi prietenii mei. În această bucătărie virtuală, doresc să tăifăsuim, să schimbăm reţete şi impresii fel de fel. Într-un cuvânt, să ne simţim bine împreună.
Etichete
- aperitive si snackuri ( 56 )
- Băuturi ( 3 )
- carne ( 83 )
- ce v-ar putea interesa ( 18 )
- ce-am mai vazut ( 19 )
- ciuperci ( 1 )
- cuvint de inceput ( 1 )
- gemuri si dulceturi ( 10 )
- Gemuri și alte conserve ( 7 )
- in vizita la Gusulita ( 12 )
- legume si zarzavaturi ( 75 )
- muraturi si alte conserve ( 22 )
- orez ( 2 )
- Paine ( 6 )
- paste si alte aluaturi ( 16 )
- pe unde am mai umblat ( 2 )
- peşte ( 31 )
- Prajituri si alte dulciuri ( 203 )
- preparate cu oua ( 8 )
- retete ale bucatarilor celebri ( 13 )
- rețete de sărbători ( 1 )
- salate ( 12 )
- Sirop ( 1 )
- sosuri ( 3 )
- supe si ciorbe ( 48 )
- vanat ( 2 )
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu