miercuri, 21 mai 2014

Salată verde cu roșii și somon


Au venit în sfârșit  zilele calde de vară ! Nimic mai potrivit decât salata aceasta răcoritoare, care ne furinzeară fosfor și uleiuri valoroase fără să dăuneze siluetei. Vă intrebați și voi, nu-i așa, cum arătați în costumul de baie cumpărat anul trecut . 
Arjana, care ne promite multe astfel de salate ușoare și gusotase nu trebuie sa-și faca griji in această priviință. 





Ingrediente pentru 2 porții: 
4 - 5 frunze de salată
1 – 2 roșii
100 grame de somon afumat
sare, piper
2 linguri ulei de măsline
½ lămâie
1 lingură semințe de pin
O mână de crutoane

Se spală frunzele de salată și roșiile. Se taie felii roșiile și somonul afumat. Se rup bucăți frunzele de salată, se pun într-un castron, se adaugă restul ingredientelor.
Se amestecă uleiul cu sucul de lămâie, se drege cu sare și piper și se toarnă peste salată. Se adaugă crutoanele.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu