marți, 6 mai 2014

Chec aperitiv cu pui și roșii uscate





Ingrediente:
1 piept de pui fiert
100 grame piept de pui afumat
1 ou
100 grame roșii uscate
100 grame parmezan
2 – 3 linguri pesmet
1 ceapă mică
2 – 3 căței de usturoi
70 mililitri lapte
Sare, piper

 Se călesc ceapa și usturoiul în puțin ulei de măsline. Se taie mărunt carnea de pui (sau se macină), se taie pieptul afumat și roșiile uscate şi se amestecă cu restul ingredientelor.Se pune compoziţia în formă de chec,  preferabil din silicon. Se coace la foc mijlociu, cam 30 minute. După ce se răstoarnă din formă se poate adăuga, deasupra, puţin caşcaval ras. Vom servi checul servi  cald, cu o salată, dar e foarte bun şi rece. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu