Mușchi de vită la cuptor cu o crustă crocantă de șuncă afumată .
Pentru 4-6 pesoane avem nevoie de :
Un mușchi de vită de 1 kg
200 g de șuncă tip bacon, felii subțiri
2 linguri de pastă de hrean cu smântână
2 linguri de muștar
Încălzim cuptorul 80-100 de grade, depinde cât de sensibil e senzorul de temperatură .
Pregătim o pastă din muștar și hrean, cu aceasta ungem mușchiul de vită pe care l-am spălat și sters bine.
Pregătim o pastă din muștar și hrean, cu aceasta ungem mușchiul de vită pe care l-am spălat și sters bine.
Pregătim un pat din feliile de bacon puse una lângă cealaltă în așa fel încât să se suprapună un pic, plasăm muschiul și îl rulăm. Îl introducem într-un vas potrivit si îl lăsăm la cuptor 1,5 -2 ore la temperatura redusă. Dacă aveți un termometru de carne, temperatura interioară să fie de 65 de grade .
Apoi conectăm funcția de grill și îl prăjim un pic să capete culoare. Nu mai mult de 3-4 minute.
Apoi conectăm funcția de grill și îl prăjim un pic să capete culoare. Nu mai mult de 3-4 minute.
E delicios !
Servim cu legume fierte pe abur . Cel mai bine o combinație de morcovi, mazăre, dovlecei .
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu