Parfait de capșune
Un pahar de căpșune tăiate bucăți
Un pahar de zahăr
Un albuș
200 ml de smântână de frișcă
Parfait de cacao
Trei ouă
Cinci linguri de zahăr
200 ml de smântână
Două lingurițe de cacao
Batem căpșunele cu zahărul, spumă, până își triplează volumul. Adăugăm smântâna. Căptușim o formă de chec cu o folie alimentară, turnăm compoziția și o plasăm în congelator.
Între timp pregătim cea de a doua compoziție, cea cu cacao. Amestecăm gălbenușurile cu trei linguri zahăr până se albesc . Adăugăm și cacaua. Batem albușurile spumă , de asemenea și frișca in care am adăugat restul de zahăr. Amestecăm totul și turnăm peste crema de căpșune . Lăsăm să înghețe totul peste noapte.
O minunată combinație ! Fructele proaspete armonizează cu spuma de cacao !
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu