duminică, 14 mai 2017

Parfait in doua culori

                                
                                         
          


Parfait de capșune 

Un pahar de căpșune tăiate bucăți 
Un pahar de zahăr 
Un albuș 
200 ml de smântână de frișcă

Parfait  de cacao 

Trei ouă 
Cinci  linguri de zahăr 
200 ml de smântână 
Două lingurițe de cacao 

Batem căpșunele cu zahărul, spumă, până își triplează volumul. Adăugăm smântâna. Căptușim o formă de chec cu o folie alimentară, turnăm compoziția și o plasăm în congelator. 
Între timp pregătim cea de a doua compoziție, cea cu cacao. Amestecăm gălbenușurile cu trei linguri zahăr până se albesc . Adăugăm și cacaua. Batem albușurile spumă , de asemenea și frișca in care am adăugat restul de zahăr. Amestecăm totul și turnăm peste crema de căpșune . Lăsăm să înghețe totul peste noapte. 
O minunată combinație ! Fructele proaspete armonizează cu spuma de cacao ! 

                                     



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu