Foarte bun!
Iată cum am procedat:
Pulpe și piept de la un pui, sau sepatat vreo 6 pulpe de jos.
150 ml de lapte acru
O linguriță de boia
100 g de făină
Sare
Piper
O lingurița de usturoi pisat
Ulei pentru fript
Am avut pulpele si pieptul unui pui nu prea mic. Le-am tăiat în bucăți potrivite, la pulpele de sus am scos osul. Am sărat și pipărat bucățile, le-am pus într-un vas mai adânc și am turnat peste ele laptele acru. Am amestecat bine. In alt vas am pregătit făina, asezonată cu sare, piper, boia si usturoi. Am trecut carnea și prin acest amestec. Am feipt apoi bucătile până s-au rumenit bine în ulei încins.
Este o alternativă gustoasă la puiul clasic pané.
Eu prefer o garniturä de puré de cartofi și salată verde!
Ce mancare perfectă , pentru mici și mari, la prânzul de de duminică !
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu