Azi ne rasfata Arjana
Cantităţi:
-
300 g. marţipan
-
400 g ciocolată
-
100 g unt
-
vişine din vişinată
-
bezele sau fursecuri (gen pişcoturi)
Mod de preparare:
Se pregătesc forme mici de brioşe (am folosit de silicon – sunt vesele şi colorate),
care se căptuşesc cu forme de hârtie.
Se întinde marţipanul între două folii de aluminiu, cât mai subţire, şi se
taie sub formă de cercuri de mărime potrivită cu formele. Se pun discurile de
marţipan la rece, să se manevreze mai uşor.
Se topeşte ciocolata cu
untul în cuptorul cu microunde. Se amestecă bine, să se omogenizeze şi se pune
cu linguriţa în formele pregătite peste pişcot, deasupra se pune câte un disc
de marţipan şi din nou ciocolată. Se ornează după dorinţă, eu am preferat
vişinele din vişinată.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu