Rețeta Arjanei are o notă mediteraneeană. Totul armonizează perfect: parmezan, carne de pui, pasta de roșii ! Nu rămâne decât să găsiți o garnitură pe măsură. Ce ziceți de o salată de cartofi cu busuioc?
Vă dorim poftă bună !
Ingrediente pentru 4 porții:
1 piept de pui
3 linguri de pesmet
1 lingură de parmezan ras
1 lingură ulei de măsline sau unt topit
4 linguri pasta de roșii
2 linguri de cașcaval ras
piper
Se taie fiecare jumătate de piept de pui în două (se obțin 4 bucăți). Se amestecă pesmetul cu parmezanul într-un castron. Se condimentează carnea și se unge cu ulei sau unt topit si se tàvàleste în pemet. Se stropește ușor cu puțin ulei și se pune în cuptorul încins la 200 grade. După10 minute se întoarce carnea și se mai lasă 5 – 10 minute. Se scoate din cuptor și fiecare felie se unge câte o lingură de pastà de roșii și jumătate de lingură de cașcaval. Se reintroduce în cuptor pentru 5 minute ca să se topească brânza.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu