Azi vă propunem o rețetă de bezele cu cocos, care completează paleta fursecurilor noastre. Din nou o rețetă a prietenei mele Carmen.
Pentru 60 de bucăți :
3 albușuri
210 g de zahăr praf
1 lingură de zeamă de lămâie
Un pachet de zahăr vaniliat
250 g de fulgi de cocos
100 g de glazură de ciucolată albă sau amăruie
Batem albușurile spumă foarte tare. Adăugăm zahărul în ploaie, zeama de lămâie mai batem un pic. Încorporăm fulgii de cocos și zahărul vanilat. Cu două lingurițe formăm grămăjoare pe tava acoperită cu hârtie de copt. Coacem 15-20 de minute la 150 de grade. Lăsăm să se răcească în tavă. Topim glazura pe baie de apă fierbinte, o turmăm într-o pungă de plastic, tăiem la un vârf un orificiu mic si lăsam să curga în fir subțire peste bezelele răcite.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu