duminică, 4 decembrie 2016

Impresii din cămara Arjanei 2016/5 Gogoșari in bulion cu muștar



O muratură de milioane, ne asigură Arjana ! Cu un sos inedit ! Te-ai fi asteptat să meargă gogoșarii cu muștarul ? Nu ! Si totuși ! 
Precum vedeți, am desfăcut un borcan ....

                                         


Ingrediente 
3 kilograme gogoșari
1 cană zahăr
1 cană ulei
1 cană oțet@
2 – 3 linguri bulion concentrat
2 linguri muștar
boabe de piper
sare
1 foaie dafin

Se curăță gogoșarii și se taie ca pentru salată. Se amestecă restul ingredientelor și se pun la fiert într-o cratiță încăpătoare. Cînd sucul fierbe, se adaugă gogoșarii și se fierb câteva minute. Se pune compoziția în borcane sterilizate.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu