duminică, 12 ianuarie 2020

Chiftelute din carne de pui la cuptor




120 g de cașcaval Cheddar 
  • 120 g de ceapă curățată
  • 60 g de morcovi ras
  • 60 g de țelină rasă
  • 1 cățel de usturoi
  • O linguriță de ulei de măsline
  • 500 g de carne de pui măcinată
  • 60 g de pesmet
  • Un ou mare
  • Sare
  • Piper



Spălăm și dăm pe răzătoare zarzavaturile. Măcinăm pieptul de pui, plasăm ingredientele intr-un vas potrivit de mare. Adăugăm cașcavalull, oul si pesmetul apoi uleiul de măsline Sărăm și piperăm după gust.  Amestecam totul bine. Vom avea o masă omogenă dar nu foarte compactă .  Formăm biluțe nu prea mari, le plasăm pe o foaie de copt intr-o tavă de cuptor si coacem la 150 de grade timp de o jumătate de oră. 
 Chiftelele vor fi, datorită zarzavaturilor și al cascavalului , pufoase si deosebit de gustoase . 
Aștept din partea voastră comentarii , dacă v-au plăcut ! 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu