- 120 g de ceapă curățată
- 60 g de morcovi ras
- 60 g de țelină rasă
- 1 cățel de usturoi
- O linguriță de ulei de măsline
- 500 g de carne de pui măcinată
- 60 g de pesmet
- Un ou mare
- Sare
- Piper
Spălăm și dăm pe răzătoare zarzavaturile. Măcinăm pieptul de pui, plasăm ingredientele intr-un vas potrivit de mare. Adăugăm cașcavalull, oul si pesmetul apoi uleiul de măsline Sărăm și piperăm după gust. Amestecam totul bine. Vom avea o masă omogenă dar nu foarte compactă . Formăm biluțe nu prea mari, le plasăm pe o foaie de copt intr-o tavă de cuptor si coacem la 150 de grade timp de o jumătate de oră.
Chiftelele vor fi, datorită zarzavaturilor și al cascavalului , pufoase si deosebit de gustoase .
Aștept din partea voastră comentarii , dacă v-au plăcut !
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu