joi, 16 ianuarie 2014

Plăcintă cu camembert -un aperitiv de milioane!

Ușor de realizat, gustos, rapid! 
Incercați rețeța Arjanei!







 Ingrediente: 
400 grame aluat de foietaj
 4 linguri gem de merișoare sau de gutui
 O bucată de 250 grame brânză camembert 
1 ou 

 Se împarte aluatul pe jumătate și se întind două cercuri de aproximativ 5 mm grosime.  Pe una din foi, în centru, se desfăşoară gemul, pe o suprafață egală cu cea a brânzei și se pune deasupra bucata de brânză. Se pot presăra câteva merișoare uscate. Se unge cu unt marginea aluatului și se lipește bine cea de-a doua foaie. Se sigilează, prin apăsare cu o furculiță, de jur-împrejur. Se unge cu un ou bătut suprafața plăcintei și se coace 20 – 25 de minute la 200 de grade.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu