2 morcovi
2 fire de ceapă verde sau o ceapă mică
100 g de salată de toamnă
3 ouă
200 g de păstrăv afumat
200 g de păstrăv afumat
4 ciuperci champignon
4 roșii cherry
o lingură de muștar
2 linguri de aceto bianco
3 linguri de ulei de măsline
Sare
piper
o linguriță de fulgi de migdale prăjite
Spălăm și scurgem bine de apă frunzele de salată. Eu folosesc în acest scop cu drag centrifuga pentru salată.
Fierbem ouale, le curățăm si le tăiem în sferturi. Curățăm morcovii și ceapa si le tăiem felii împreună cu ciupercile. Spălăm, tăiem în sferturi roșiile. Intr-o lingură de ulei de masline, morcovii ușor, adăugăm ciupercile si le lăsăm să se prăjească un pic. Sărăm, piperăm. Din muștar, restul de ulei și "aceto bianco" facem un sos pe care il amestecăm parțial cu salata, parțial cu morcovii si ciupercile.
Așezăm intr-o salatieră salata, legumele, adaugăm ceapa, ouăle, roșiile, bucățile de păstrăv afumat și fulgii de migdale.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu