duminică, 3 mai 2020

Papanași la cuptor II






Iată o rețetă foarte simplă, pe care o puteți realiza din doi timpi și trei mișcări : 


  • 500 grame brânză de vaci
  • 4 ouă
  • 4 linguri de făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • ½ linguriță sare
  • 3 linguri zahăr 
  • O linguriță de zahăr praf
  • Gem de fructe sau sos de fructe după preferințe 

Se amestecă brânza cu ouăle, se adaugă restul ingredientelor și acestă compoziție se imparte în forme de brioșe din porțelan, metal sau în forme de hârtie pentru muffins. Se coc papanașii  în cuptor încins 20 -25 min la 200 grade. Se presară cu zahăr praf 
Pentru un deliciu perfect pergătiți din fructe de sezon un sos proaspăt, marunțiți fructele si adăugați zahăr după gust. Căpsunele, zmeura, afinele se potrivesc de minune. Puteți, desigur, folosi și fructe congelate. 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu