O cină delicioasă!
- o conservă de fasole roşie – boabe, tip Kidney (275 g, scursă)
- un fileu de păstrăv afumat (250 g)
- o ceapă mare
- sare
- piper
- Aceto Balsamico Bianco
- câteva frunze de busuioc
Am separat fasolea de sucul din conservă şi am trecut-o sub un jet de apă rece. Am pus-o într-o salatieră. Am mărunţit, cu furculiţa, peştele, l-am adăugat la fasole. Am curăţat şi am tăiat ceapa în “peştişori”, am plasat-o şi pe ea în salatieră, am amestecat uşor, am adăugat oţetul, am sărat, am piperat – cu piper proaspăt măcinat. Nu am avut nevoie de ulei, pentru că peştele a fost suficient de gras, dar, dacă folosiţi alt sortiment, de exemplu ton din conservă, puteţi picura 1-2 linguri de ulei de măsline. La sfârşit, am presărat frunzele de busuioc. În timp record, am avut o cină foarte gustoasă.
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu