marți, 2 aprilie 2013

Cornulețe cu șuncă și cașcaval


O rețetă  simplă și rapidă de cornulețe  de la Arjana:






Aluatul : 
500 grame faină
500 grame branză dulce de vaci
8 linguri de ulei
2 ouă 
1 praf de copt
1 linguriță de sare
Umplutura: 
200 grame șuncă
200 grame cașcaval
4 – 5 linguri ketchup

Se amestecă brânza cu ouăle și uleiul, se adaugă făina amestecată cu praful de copt și sarea. Realizăm astfel un aluat omogen. Aluatul Se învelește si se lasă la rece, pană se pregătește  umplutura.
Pentru umplutură Se taie cubulețe șunca si cașcavalul, se adaugă  ketchup-ul și se amestecă.
Se iau bucați din aluat, se întind discuri de 20 – 25 de centimetri, care se taie in 6, pentru a forma cornulețele. Se pune câte o linguriță plină de umplutura pe fiecare segment și se rulează. Cornulețele se coc jumatate de ora, aproximativ, la foc moderat.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu