- 250 g ciocolată amăruie
- 60 g unt
- 100 g zahăr
- 2 ouă mari
- 225 g făină
- 1 plic zahăr vanilat
- un praf de sare
- 1 linguriţă praf de copt
- zahăr tos şi zahăr pudră pentru exterior
- ouăle întregi se amestecă cu zahărul, se adaugă ciocolata topită (care să nu fie fierbinte)
- se adaugă făina amestecată cu praf de copt, sare şi zahăr vanilat şi se amestecă bine
- compoziţia se acoperă cu o folie şi se dă la frigider
- după ce se scoate din frigider, se ia cu lingura din compoziţie, sau cu mâna, se formează bile de mărimea unei nuci, se tăvălesc prin zahăr tos
- apoi prin zahăr pudră, cât mai bine
- tava se bagă la coptor la 170 de grade pentru 10 – 15 minute
Niciun comentariu :
Trimiteți un comentariu