marți, 24 ianuarie 2012

Muşchiuleţ de porc cu gorgonzola ( Arjana)


  •   1 muşchiuleţ de porc
  •   75 g gorgonzola
  •  1 lingură cremă de brânză
  •  1 albuş
  •  2 – 3 linguri ulei de măsline
  •  sare, piper;
  •  2 – 3 linguri vin alb
Se condimentează muşchiuleţul şi se prăjeşte 2 - 3 minute în ulei, pe toate părţile, doar până devine deschis la culoare. Se pune cu tot cu sosul din tigaie într-un vas la cuptor, adăugând şi vinul. Se amestecă bine brânza gorgonzola cu crema de brânză şi cu albuşul. Când muşchiuleţul este făcut, se scoate şi se despică pe lungime, pe o adâncime ce depăşeşte jumătatea lui. În crestătură se introduce amestecul de brânză. Se mai pune la cuptor 5 minute la temperatură maximă, eventual cu aer cald. Se serveste cu o salata asortata.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu